Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /kreativ/mintak.php on line 4
Álomműhely - Egyedi gyöngy- és gyurma ékszerek


  Főoldal
  Termékek
  Utánrendelés
  Fizetési feltételek
  Kapcsolat

  Alkalmazott technikák
  Ingyenes minták
  Csináld magad
      csomagokIngyenes minták

Gyöngy és gyurma mintákat is teszek fel indőnként, amikből kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak. Abban az esetben, ha mégis kérdésed lenne egy mintával kapcsolatban, írj e-mailt és megpróbálok időm függvényében válaszolni.

1. Kis virágos medál
Gyöngyből készült apró medál mintája. A medált megvásárolhatod nálam ebben a színösszeállításban, de te magad is próbálkozhatsz vele. A virág közepén nagy méretű tekla gyöngy van, amit kisebb teklák vesznek körül. Az apróbb gyöngyös kásák. Más méretekkel is próbálkozhatsz bátran. Készítéséhez vékony gyöngyfűző damilra lesz szükséged, és gyöngyfűző tűre. A mintát megtekintheted ITT.

2. Cseresznye bedugós fülbevaló
Nagyon egyszerű kis bedugós fülbevaló elkészítési módja. Hozzávalók: Piros és zöld süthető gyurma, erős ékszerragasztó, bedugós fülbevaló alap. Előbb vágj le két kisebb darabot a gyurmából, majd a zöldből formázz kis hurkákat, ne túj vékonyakat, mert eltörhet használat közben! A pirosból formázz kis golyókat, majd illeszd őket össze. Aztán a zöldből formázz levélformát, amire az ereket pl. egy vékony tű segítségével viheted fel. Végül illeszd a levelet is a helyére és süsd ki. Ha kihült jöhet a ragasztás, esetleg lakkozhatod is, úgy tartósabb lesz. A mintát megtekintheted ITT.

3. Csavaros muffin
Egyszerű csavaros muffin elkészítési módja. Hozzávalók: Színes gyurmák ízlésed szerint, fülbevaló alap, talpas szerelőpálca. A muffin alapját pl. egy vékony tűvel formázhatod meg. A kész csavaros hurkát egyszerűen fektesd fel a muffin alapjára és tekerd fel. Ha helyezel egy kisebb gyurma félgömböt rá és arra tekered fel a hurkát, akkor tartósabb lehet. A végén nyomd át rajta a szerelőpálcát, majd süsd ki. A mintát megtekintheted ITT.
Tipp: Ha a gyurmát sütés előtt az ujjaddal megsimogatod párszor, akkor eltűntetheted róla az ujjlenyomatokat.

4. Cuki bari
Ezt a mintát nem én készítettem, hanem egy külföldi oldalról van, és már sokaknál láttam ilyen barit, ezért csináltam én saját kútfő alapján, de azért megmutatom, végülis a báránykészítés alapjait tartalmazza, és egyébként bátran variálható másmilyenre. :) ITT.  Név:
  Jelszó:


Ha még nem regisztráltál
ITT
megteheted!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /kreativ/adatok.php on line 3

   Legújabb tag:
   Szász Ildikó

   Összesen 118 regisztrált
   tag van.

   Jelenleg 2 vendég online.Magyar Tudakozó
Ékszer Vásárlás
SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!