Főoldal
  Termékek
  Utánrendelés
  Fizetési feltételek
  Kapcsolat

  Alkalmazott technikák
  Ingyenes minták
  Csináld magad
      csomagok


Fizetési feltételek

Alább olvashatsz arról, hogy a webáruházban, hogyan működik a fizetés és szállítás.

Lehetőségek

1. Személyes átvétel:
Budapest területén. Azoknak, akik Budapesten, vagy annak környékén élnek, és gyakran járnak a városban, javallott a személyes átvétel, hiszen ezesetben elkerülhető a postaköltség és az esetleges postai szállítási problémák is. Budapest nagyrészt egészt területén beszélhetünk meg találkozót, de a legkellemesebb a belváros, vagy a közeli területek.

2. Előre utalás, majd postázás:
Ez a második leghasznosabb vásárlási mód, főként vidékiek számára. Ez esetben a vevő a levásárolt összeget és a kikalkulált súly alapján adódó postaköltséget elküldi az eladó számára a megadott számlaszámra, előzetes egyeztetés után. Az ár megérkezésekor kerül levél formájában postára az áru, teljesen védetten buborékos borítékban, jól kibélelve, ajánlottan.
A postaköltség jelenleg 400 ft, ez csomagolással és mindennel együtt.
Érthető módon sokan tartanak az előre utalástól, mivel Magyarországon még nem annyira elterjedt az internetes vásárlás. Éppen ezért olvashatsz facebookon visszajelzéseket azoktól, akik már vásároltak tőlem: Visszajelzések.  Név:
  Jelszó:


Ha még nem regisztráltál
ITT
megteheted!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /kreativ/adatok.php on line 3

   Legújabb tag:
   Szász Ildikó

   Összesen 118 regisztrált
   tag van.

   Jelenleg 1 vendég online.Magyar Tudakozó
Ékszer Vásárlás
SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!